popescudaniel
271 poze   16994 vizite

921702-2012-m-loc 2 viteza loc 2 demifond loc 2 as speed maturi judet 2014

loc 3 viteza palmares 2015-2 ani
loc 2 demifond palmares 2015-2 ani
loc 4 as speed [almares 2015-2 ani
loc 3 viteza palmares 3 ani
loc 2 as speed palmares 3 ani
loc 6 record cu 11856 km clasati
34 clasari in 3 ani-11800 km clasati
34 clasari in 3 ani-11800 km clasati
clasari 2014-27 pct demifond resp loc 2 club
clasari 2014-27 pct demifond resp loc 2 club
fiica din el locul 1 demifond  tineret calarasi cu 22 de puncte 2015
fiica din el locul 1 demifond tineret calarasi cu 22 de puncte 2015
921702 clasari in 2015
921702 clasari in 2015


Comentarii album • 1
florinel69 28 octombrie 2015  
vinzi acest mascul
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.