popescudaniel
271 poze   16958 vizite

DE VANZARE 2015 s-au dat toti

pozele sunt facute cand porumbeii sunt in naparlire
021707-2012 vandut ivan marian buzau; NORMA VITEZA   DEMIFOND 2014  PALMARES 22 CLASARIviteza demifond
021707-2012 vandut ivan marian buzau
921707-2012- mascul 22 clasari in 3 ani; 150 de lei
921707-2012- mascul 22 clasari in 3 ani
921707-clasari 2013-100 lei
921707-clasari 2013-100 lei
921707-2012-clasari 2014
921707-2012-clasari 2014
921707-2012 clasari 2015
921707-2012 clasari 2015
921726-2012- vandut ianos george bistrita; NORMA FOND;GENERAL;GENERAL PALMARES
921726-2012- vandut ianos george bistrita
921726-2012-palmares fond 2015
921726-2012-palmares fond 2015
150 lei vandut ianos george bistrita nasaud
150 lei vandut ianos george bistrita nasaud
20150926_164750
20150926_164750
921726-2012-clasari 2013
921726-2012-clasari 2013
921726-2012-clasari 2014
921726-2012-clasari 2014
921726 clasari 2015-norma fond
921726 clasari 2015-norma fond


Comentarii album • 21
Antonio2016 14 martie 2016  
Ceva maraton de vânzare ms
Raportează
viziteumitica 24 decembrie 2015  
frumoase rezultate felicitari
Raportează
ROBY83EDUARD 29 octombrie 2015  
fff frum sa va traiasca
Raportează
rocko777 29 octombrie 2015  
Felicitari
Raportează
cosminnadasan 27 octombrie 2015  
f frumoși
Raportează
bogdydany 25 octombrie 2015  
Felicitari pentru rezultate!!!
Raportează
florinel69 25 octombrie 2015  
bafta
Raportează
sopinceanc 18 iunie 2015  
F frumosi
Raportează
voiajorivsstandard 18 iunie 2015  
fff
Raportează
bogdydany 17 februarie 2015  
Frumosi,bafta la vânzări
Raportează
pindaru 13 februarie 2015  
preturile sunt si negociabile.foarte buni si frumosi porumbei
Raportează
BerceanuMarius 8 februarie 2015  
PRODUSE SI ACCESORII PENTRU PORUMBEI
Raportează
PetruGliga 4 ianuarie 2015  
F frumosi vind mai mulți porumbei voiajori zburați cu rezultate sau matca
Raportează
DanyJR 4 ianuarie 2015  
Frumosi. Bafta la vanzari.
Raportează
editu 13 decembrie 2014  
Ffffff
Raportează
miklos85 8 decembrie 2014  
FELICITARI PT REZULTATE
Raportează
tinut 6 decembrie 2014  
frumosi
Raportează
moldovancristian 8 noiembrie 2014  
f frumosi
Raportează
Livian10 2 noiembrie 2014  
frumosi!
Raportează
lucianluc 2 noiembrie 2014  
frumosii
Raportează
carbunaralin 2 noiembrie 2014  
ff sati traiasca supces
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.