popescudaniel
271 poze   16994 vizite

cuplul 4

Leen boertz x 4816-2011-2 ani as palmares
leen boertz
leen boertz
PEDIGREE BOERTZ
PEDIGREE BOERTZ
femela loc 5 as speed palmares maturi 2014
femela loc 5 as speed palmares maturi 2014
23 de clasari in 2 ani
23 de clasari in 2 ani
clasari femela 4816 in anul 2013
clasari femela 4816 in anul 2013
clasari femela in anul 2014
clasari femela in anul 2014
20160401_165155
20160401_165155
20160401_165202
20160401_165202


Comentarii album • 1
dudu23 17 iunie 2015  
super frumosi multa bafta<!!
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.